mxengineer logo

طرز تهیه کله پاچه خانگی به روش طباخی ها#آموزش پختن کله پاچه مرحله به مرحله

دیدن توضیحات
7

طرز تهیه کله پاچه خانگی

ابتدا کله پاچه را تمیز میکنیم ( چندین بار محکم روی زمین میکوبیم تا ضایعات داخل ان خارج شود و برای از بین بردن مو های ریز روی ان روی حراریت قرار میدهیم و اگر سیاه شد ان را کاملا می شوییم) و داخل قابلمه میریزیم و روی ان اب میریزیم تا به مدت ده دقیقه بجوشد سپس برای اینکه بوی زهم کله پاچه گرفته شود و خونابه ها هم جدا شود.

اب روی ان را کاملا می ریزیم و کله پاچه را می شوییم و دوباره داخل قابلمه میریزیم وپیاز و سیر و چوب دارچین و برگ بو و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز را اضافه میکنیم برای اینکه طعم و خوشبو شود و سپس اب را اضافه میکنیم طوری که سطح اب بالاتر از سطح کله پاچه باشد و بعد درب قابلمه را میگذاریم تا به مدت ۱۰ ساعت بجوشد و نمک را یک ساعت قبل از پایان پخت اضافه میکنیم چون اگر زودتر اضافه کنیم دیرتر می پزد اگر دیر اضافه شود به خورد ان نمی رود و ابلیمو را زمانی که شعله را خاموش کردیم اضافه میکنیم همچنین در بعضی از نقاط کشور نخود و رب هم اضافه می کنند که بستگی به ذائقه دارد .

عکس کاردستی

دانلود کارتون باب اسفنجی - باب اسفنجی کمپ کورال - دوبله فارسی

سایر فیلم های کاردستی ها آموزش آشپزی :
عکس کاردستی عکس کاردستی عکس کاردستی عکس کاردستی عکس کاردستی عکس کاردستی عکس کاردستی عکس کاردستی عکس کاردستی عکس کاردستی عکس کاردستی عکس کاردستی
دیدن تمام فیلم ها در دسته آموزش آشپزی