ابتدا کله پاچه را تمیز میکنیم ( چندین بار محکم روی زمین میکوبیم تا ضایعات داخل ان خارج شود و برای از بین بردن مو های ریز روی ان روی حراریت قرار میدهیم و اگر سیاه شد ان را کاملا می شوییم) و داخل قابلمه میریزیم و روی ان اب میریزیم تا به مدت ده دقیقه بجوشد سپس برای اینکه بوی زهم کله پاچه گرفته شود و خونابه ها هم جدا شود.
اب روی ان را کاملا می ریزیم و کله پاچه را می شوییم و دوباره داخل قابلمه میریزیم وپیاز و سیر و چوب دارچین و برگ بو و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز را اضافه میکنیم برای اینکه طعم و خوشبو شود و سپس اب را اضافه میکنیم طوری که سطح اب بالاتر از سطح کله پاچه باشد و بعد درب قابلمه را میگذاریم تا به مدت ۱۰ ساعت بجوشد و نمک را یک ساعت قبل از پایان پخت اضافه میکنیم چون اگر زودتر اضافه کنیم دیرتر می پزد اگر دیر اضافه شود به خورد ان نمی رود و ابلیمو را زمانی که شعله را خاموش کردیم اضافه میکنیم همچنین در بعضی از نقاط کشور نخود و رب هم اضافه می کنند که بستگی به ذائقه دارد .