مواد لازم برای تهیه پاناکوتا انار:
شیر: ۲ لیوان
خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
شکر: ۶ قاشق غذاخوری (نصف لیوان)
پودر ژله انار: ۱ بسته
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
دانه انار: ۱ لیوان
آب سرد: یک چهارم لیوان
آب جوش: ۱/۵ لیوان
دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان می باشند که در این میان ، دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خودشان را دارند که پاناکوتای انار یکی از آنها است .
چند نکته :
۱ بسته پودر ژله انار را داخل یک کاسه مناسب پیرکس یا شیشهای مقاوم در برابر حرارت بریزید و ۱/۵ لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پودر ژله با آب جوش مخلوط شود؛ سپس کاسه را روی بخار کتری و یا سماور درحال جوش بگذارید و هرچند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا زمانی که تمام دانههای ژله حل شود و مایعی شفاف حاصل شود.
لیوانهای دسر را آماده کنید و لیوان را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. برای لایه اول ابتدا پاناکوتا را بریزید . داخل یخچال قرار بدید تا ببندد ، بعد از اینکه لایه پاناکوتا بست برای لایه دوم دانههای انار را داخل لیون بریزید و بعد مقداری از ژله انار را داخل لیوان بریزید، دوباره در یخچال قرار دهید تا ببندد ، همه لیوانها را به این صورت لایه به لایه تکمیل کنید و لیوانهای دسر را دوباره به یخچال برگردانید و حدود دو ساعت زمان بدهید تا کاملا ببندد و سفت شود. پاناکوتا انار خوشمزه و خوشرنگ شما در این مرحله آماده است، نوش جان.
#دسر_پاناکوتا_با_ژله #دسر_پاناکوتا_با_ژله_انار
#دسر_پاناکوتا_لیوانی #دسر_خوشمزه #تزیین_دسر_انار #ژله_انار #ژله
#پاناکوتا #پاناکوتا_انار #انار #دسر_انار #دسر_شب_یلدا #دسر_یلدایی
#دسر_شیک #دسر_مهمانی #دسر_آشپزی_با_مهتاب #دسر_مجلسی #دسر_دورهمی #دسر #ژله_مجلسی #ژله_انار_یلدایی #ژلاتین #اشپزی #آشپزی_با_مهتاب#پاناکوتا_کاله#پاناکوتا_آماده #پانو_کوتا
#بانوان_دسر #بانوان_آشپزی #آموزش_دسر #دسر_تک_نفره #دسر_لیوانی #پاناکوتا_ساده #دسر_پاناکوتا #دسر_دو_رنگ #دسر_با_انار #شب_یلدا #ایده_یلدایی #تزیین #میز_یلدا #آموزش_دسر_پاناکوتا_انار #طرز_تهیه_پاناکوتا_برای_شب_یلدا
#پاناکوتا_انار_قالبی #پاناکوتا_وانیلی #پاناکوتا_شیری#پاناکوتا_سه_رنگ_انار #دسر_جدید#خوشمزه